معماری
خانه / اخبار بازی / سری بازی Need For Speed دوباره توسط استودیو Criterion ساخته خواهد شد

سری بازی Need For Speed دوباره توسط استودیو Criterion ساخته خواهد شد

فهمیدن اینکه EA چه اشتباهی در ساخت بازی Need For Speed های اخیر انجام داده کار سختی نیست. آخرین نسخه از این سری که توسط استودیو Criterion ساخته شد، بازی Most Wanted سال ۲۰۱۲ بود که میانگین امتیازات ۸۴ را از منتقدان دریافت کرد. از سوی دیگر سه نسخه اخیر که به دست Ghost Game ساخته شدند نمراتی بین ۶۰ تا ۷۵ کسب کردند.
بازی Need For Speed
و حالا EA دیگر قصد ندارد شانس دوباره‌ای به این استودیو بدهد و استودیو Ghost Games تنها به عنوان استودیو پشتیبان به دیگر استودیوهای EA ملحق خواهد شد.

در بخشی از بیانیه EA در این‌باره اینطور گفته شده :« استودیو Criterion با تجربه و اشتیاق فراوان در ساخت بازی‌های مسابقه‌ای، بازی Need For Speed را به نسل بعدی بازی‌ها خواهد برد. آن‌ها توانایی ساخت عناوین متعددی را طی سالیان طولانی خواهند داشت و ساخت آینده سری NFS در دستان تیم با استعداد Criterion خواهد بود.»

در سال‌های اخیر Criterion Games بیشتر به عنوان تیم پشتیبان در حال کمک به DICE برای ساخت وسایل نقلیه بازی‌های Battlefield و Battlefront بود. و از این به بعد استودیو Ghost Games این وظیفه را در اختیار دارد.

نظر شما درباره این جابه‌جایی چیست؟ آیا روزهای خوش بازی Need For Speed بالاخره از راه می‌رسند؟

بازی Need For Speed
Telegram
بازی Need For Speed
Instagram

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *