
عدم استفاده از اکانت های هک شده در کنسول ها
همانطور که میدونید توی همه کارهای یه راه درست هست و یک راه غلط. عدم استفاده از اکانت های هک شده در کنسول ها راه درست این روش هست
در این روش فرد متقلب یه نحوی به اطلاعات کار یک فردی دست پیدا میکنه مثل شماره کارت رمز دومش و CVV خب معلومه هرکی این اطلاعات یک عابر بانک رو داشته باشه قادر به برداشت پول از حساب این کارت هست. این دوستان محترم دزد برای خودشتون یک کارت جدید میسازن با مشخصات کامل یک کارت واقعی که این کارت فقط حالت فیزیکی ندارن.
خب در اینجا دوست دزد ما از حساب یک بنده خدایی که معمولا شهروندان معمولی ۶۰ دلار پول برداشت میکنه و وایز به کارتی که خودش درست کرده میکنه و با اون کارت جدید اقدام به خرید بازی های دیجیتالی میکند و متاسفانه باید بگم سایت های معروفی در داخل ایران اقدام به فروش این بازی ها میکنن و به دلیل سود هنگفت که این روش برای دزد دوست داشتنی ما تمام واسطه ها دارن هنوز هم این روش رو ادامه میدن به این دسته از اکانت ها به اصطلاح اکانت های هکی گفته میشه.
برای خیلی از افراد این سوال پیش میات که از کجا بفهمیم طرف اکانت هکی میفروشه یا قانونی؟
راه های زیادی برای تشخیص این موضوع وجود داره!
۱. مدت زمان گارانتی یا به اصطلاح این افراد میگن سریع بازی رو اکتیو کنید و ساین اوت بشین اگر بازی به صورت قانونی خریداری شده باشه مدت زمان گارانتی اکانت ها بالای ۳ ۴ سال باید باشن. ( تا زمانی که سونی از سیاست شیرینگ پیروی میکنه )
۲. همون افراد بازی رو از شما خریداری میکنن. شما وقتی بازی دیجیتالی خریداری میکنید یا باید تا همیشه بازی رو داخل هارد کنسول نگه دارید که خوب این اصلا منطقی به نظر نمیاد چون دوباره ضرر مالیش از بازی فیزیکی بیشتر میشه و همچنین هارد PS4 محدودیت حجمی داره پس به هیچ عنوان بازی دیجیتالی که قابل فروش نیستن رو خریداری نکنید.
۳. قیمت بازی ها میتونه یکی از نشانه های این باشه که اکانت هکی هست قیمتی زیر ۱۰۵ تومن به هیچ عنوان منطقی نیست چون یک اکانت اکبند ۲۱۰ هزار تومان هست.
۴.بازی کردن بر روی به ظرفیتی که حتما باید انلاین باشه ( به اصطلاح ظرفیت ۳ یا U 2 ) وقتی شما انلاین نباشین نمی توانید بازی دیجیتالی رو انجام بدید وقتی شما همچین ظرفیتی تهیه کردید و بدون مشکل تا چندین ماه بازی رو انجام دادید میتونه یکی از نشونه های خرید قانونی باشه.
۵.افرادی که اکانت های هکی ارائه میدن بیشتر بر روی فروش ظرفیت ۱ و ۲ تاکید میکنند و میگن که ظرفیت ۳ خوب نیست اینا بهتره در صورتی که مطمئن ترین ظرفیت , ظرفیت ۳ هست چون یوزر و پسورد اکانت روی کنسول شما هست و این نشون میده که این اکانت برای شماست نه کس دیگه در صورتی که شما در ظرفیت ۱ و ۲ از اکانت ساین اوت میشید و فقط اکانت روی کنسول شما اکتیو شده یوزر و پسورد اکانت داخل کنسول شما نیست.
۶. برابر نبودن قیمت ظرفیت ها در اکانت های قانونی هزینه کل بازی یا باید تقسیم بر ۲ بشه یا برای مثال یک ظرفیت ۱۱۰ تومن باشه ظرفیت دوم ۱۰۰ تومن. در هر صورت جمع بازی های باید عددی بین مبلغ ۲۱۰ تا ۲۲۰ تومن باشد.
اگر شما هم از دارندگان کنسولهای نسل هشتم، مخصوصا کنسول پلی استیشن ۴ هستید، حتما متوجه شدهاید که در شبکههای مجازی و فضای اینترنت، عده کثیری اقدام به فروش اکانتهای هک شده کنسول پلی استیشن ۴ میکنند.
این اکانتها با استفاده از نرمافزارهایی هک شدهاند و متعلق به کاربران شبکه PSN در دیگر سایر نقاط دنیا هستند. در واقع شما بدون این که از صاحب اصلی یک اکانت اجازه بگیرید، با پرداخت مبلغی ناچیز به فردی که اکانت را هک کرده، به بازیهای دیجیتالی دسترسی پیدا میکنید، که فرد دیگری مبلغ زیادی را برای آن هزینه کرده است. در واقع شما با خرید یک اکانت هکی و دزدی، در یک سرقت شریک میشوید!
اما به غیر مشکل اخلاقی این اقدام، باید نگران خطرات این کار نیز باشید. هنگامی که شما یک اکانت هکی را خریداری میکنید، شما و صاحب اصلی اکانت به صورت مشترک از آن استفاده میکنید و صاحب اصلی اکانت، راههای زیادی در اختیار دارد تا متوجه دزدیده شدن اکانت خود شود. اگر شما تغییر در اکانت دزدیده شده حاصل کنید، صاحب اکانت قطعا با روشن کردن کنسول خود، متوجه تغییرات خواهد شد.

اگر صاحب اکانت متوجه شود که اکانتش هک شده، با تعویض رمز عبر PSN خود، دسترسی شما را به اکانت خود مسدود خواهد کرد که البته باز هم مانع دسترسی شما به بازیهای آن اکانت نخواهد شد و شما تنها دسترسی به آن اکانت را از دست میدهید. البته اگر شما وارد اکانت شوید، بازیهای آن را دانلود کنید و دیگر از آن استفاده کنید، بعید است که صاحب اکانت، از این راه متوجه هک شدن اکانت خود شود. یک راه پیشگیری این است که هیچگاه به صورت آنلاین بازی نکنید که البته با توجه رشد سریع بازیهای چند نفره آنلاین در چند وقت اخیر، این روش به هیچ وجه مناسب نیست.
اما اگر صاحب اکانت، از طریق کامپیوتر به حساب کاربری خود مراجعه کند و تنها کمی به تنظیمات اکانت خود بنگرد، متوجه میشود که دستگاه پلی استیشن دیگری غیر از دستگاه خود شخص، در حساب پلی استیشن ثبت شده است. این فرد اگر به پاک کردن دستگاه شما از حساب خود بسنده کند، کمترین خطری که شما را تهدید میکند، این است که بازیهای آن اکانت، روی کنسول شما قفل میشوند و راه باز گرداندن آنها، خرید قانونی این بازیهاست.

اما اگر آن شخص کنسول شما را به کمپانی سونی گزارش دهد، کنسول شما ممکن است برای همیشه از شبکه PSN حذف شود که در این صورت، شما دسترسی به بازیهای خود را از دست خواهید داد و دیگر نمیتوانید از کنسول خود استفاده کنید.
پس حتما توجه کنید که خرید اکانتهای دزدی PSN ممکن است به حذف کنسول شما از شبکه PSN شود و پولی که برای کنسول پرداختهاید، عملا به هدر میرود.

سختگیریهای مایکروسافت در کنسول اکس باکس وان بیشتر است و همانطور که در سایت ما دیدهاید، تنها راه به دست آوردن بازیهای ارزان برای این کنسول، خرید کنسولهای کپی خور شده اکس باکس وان است که تنها به شما اجازه بازی آفلاین میدهند و نمیتوانید بازیهایی را که به اتصال آنلاین نیاز دارند، بازی کنید. همچنین بازی کردن با این نوع کنسول ایکسباکس وان در حالت آنلاین باعث قفل شدن بازیها و در مواقعی باعث بن شدن کامل کنسول خواهد شد و از این حیث با ریسک بسیار بالایی مواجه خواهید بود.
اگرچه بازیهای روز نسل هشتم، قیمت بالایی برای ما کاربران ایرانی دارند، اما به شما پیشنهاد میکنیم که اگر به بازی کردن اهمیت میدهید، حتما بازیها را به صورت پلمپ شده یا با استفاده از گیفت کارت خریداری کنید.
بیشتر بخوانید : گیفت کارت پلی استیشن | PlayStation Gift Card و کاربرد های آن
آیا کنسول پلیاستیشن ۴ هک و کپیخور میشود؟
ظاهرا هکرهایی که شبانه روز در حال تلاش هستند، راه حلی برای هک کنسول پلیاستیشن ۴ پیدا کردهاند و در گوشهای از دنیا هم این هک جواب داده است. اما آیا این هک کاربردی است و در ایران هم یافت میشود؟ با گیفت کارت باز همراه باشید تا به موشکافی این اتفاق مهم بپردازیم.
داستان کپی و هک کنسولهای بازی محدود به این روزها نمیشود و از دیرباز این قضیه وجود داشته است. از زمان کنسول پلیاستیشن ۱ و پلیاستیشن ۲ که به راحتی هر چه تمامتر دیسکهایشان کپی میشد و در همین ایران میتوانستیم با قیمت هزار تومان و حتی کمتر خریداری کنیم. وقتی نوبت به کنسولهای نسل هفتمی رسید، ظاهرا هک این کنسولها سختتر شده بود، اما اولین قربانی ایکسباکس ۳۶۰ بود که فقط کمی بعد از عرضهی کنسول شاهد هک شدن آن و به دنبالش، کپی بازیهایش بودیم. بازیهایی که در ابتدا با قیمت ۲ یا ۳ هزار تومان در ایران فروش میرفت و شاید بتوان دلیل عمده محبوبیت این کنسول را همین به اصطلاح کپیخور شدنش دانست. کنسول پلیاستیشن ۳ مقاومت بسیار بیشتری نسبت به هکرها نشان داد و تا حداقل ۵ سال دیواری محکم جلوی هکرها بود اما بالاخره آن هم جلوی هکرها زانو زد و امروزه میبینیم بازیهای پلیاستیشن ۳ چگونه مثل نقل و نبات بر روی دیسکهای حافظه کپی میشوند و به راحتی هم در کنسول اجرا میشوند. می رسیم به نسل هشتم کنسولهای بازی. پلیاستیشن ۴ و ایکسباکس وان که از ابتدای ورودشان به خاطر انواع و اقسام وابستگیهای آنلاین، تبدیل به دستگاههایی شکست ناپذیر و غیرقابل نفوذ برای هکرها شدهاند. سیستمهای پیشرفته حفاظتی در کنار بروزرسانیهای متعدد، نیاز برخی بازیها به اتصال آنلاین و نظارتهای امنیتی بیشتر کمپانیهای کنسولساز روی کاربرانشان، تقریبا هک این کنسولها را غیر ممکن کرده است. با این حال هکرها بیکار ننشستند و خبرهای ضد و نقیضی در مورد هک و کپیخور شدن پلیاستیشن ۴ به گوش میرسد که ما هم سعی کردیم تا تمامی اطلاعات راجع به این قضیه را جمعآوری کنیم و در موردشان تحقیق جامعی داشته باشیم.
برزیل،میزبان اولین هکهای پلیاستیشن ۴
به برزیل میرویم. جایی که چند ماه پیش خبری از آن منتشر کردیم مبنی بر اینکه کنسول پلیاستیشن ۴ در برزیل هک شده و با ۱۰۰ دلار ۱۰ بازی میتوانید تهیه کنید. این شایعه که خب، چند وقت بعد از تب و تاب افتاد، ما را باز به تامل انداخت که واقعا جریان از چه قرار است و آیا این خبر که بوی شایعه میداد، صحت دارد یا خیر. منبع اصلی خبر سایتی به نام UOL در شهر سائوپائولو برزیل بود. یک سایت به ظاهر معتبر و پرمخاطب که مطلبی کامل در مورد پلیاستیشن ۴ های هک شده منتشر کرده و به توضیح این مساله پرداخته است. جایی در شهر سائوپائولو به نام خیابان بیست و پنجم مارچ وجود دارد که در مقام مقایسه، چیزی شبیه به میدان امام خمینی یا به اصطلاح توپخانه یا پشت شهرداری ما است. مرکز خرید و فروش هزاران هزار کالا که به خاطر شلوغی و میزان بالای معاملات بسیار مشهور است. خبرنگار سایت UOL توانسته در این منطقه ۴ فروشگاه و تکنسین پیدا کند که به فروش کنسولهای پلیاستیشن ۴ کپی خور و هک شده یا به اصطلاح آنلاک شده مشغول هستند.
در برزیل فقط با ۱۰۰ دلار پلیاستیشن ۴ آنلاک میشود
دیگر خبری از اشتراک گذاری حسابهای کاربری (شرینگ) یا این متدها برای تهیه ارزانتر بازیها نیست. روشی که این فروشندههای برزیلی در پیش گرفتند کاملا غیرقانونی و به نوعی دخل و تصرف کامل در سختافزار پلیاستیشن ۴ است. این فروشگاهها روش کار را این چنین میگویند:
شما کنسول خود را پیش ما میآورید و ما میتوانید حداقل ۱۰ بازی در کنسول شما بریزیم. ما چیپی به PS4 وصل میکنیم، بعد آن را به لپتاپ خود متصل میکنیم، کل حافظه داخلی کنسول را پاک میکنیم و سپس کپی بازیها را شروع میکنیم. بعد از آن، ما چیپ را از دستگاه برمیداریم و کنسول را تحویل میدهیم.

هکرها از نوعی رایانه کوچک به نام «رزبری پای» (Rasoberry Pi) که به اندازه یک کارت اعتباری است برای برنامهریزی دستگاه پلیاستیشن ۴ استفاده کردهاند. این کامپیوترهای بسیار کوچک با قیمت ۲۵ و ۳۵ دلار موجود هستند و قابلیت دارند تا به هر قصد و هر کاری برنامهریزی شوند. این یک رایانه بسیار کوچک و ارزان با تمام قابلیتهای یک رایانه واقعی است که میتوان از آن در سیستمهای روباتیک، اتوماسیون، اتصال به اینترنت و… استفاده کرد. کاربردهای پژوهشی و علمی این رایانه در مجلهای تخصصی که وابسته به بنیاد رزبری پای است به صورت ماهیانه طرح میشود. Playstation Hack خب برگردیم سر اصل مطلب. فروشندهها یا بهتر است بگوییم هکرها با استفاده از این چیپ و یک نرمافزار ویژه، به صورت تکنیکی پلیاستیشن ۴ شما را قادر میسازند تا هر بازی این کنسول را اجرا کند. نکتهی جالب قضیه، این است که شما به هیچ وجه محدود نمیشوید و کارهایی از قبیل بروزرسانی بازیها و انجام بخش چند نفره آنلاین، همگی سرجای خود باقی هستند. این مسئله شاید مهمترین دغدغهای بود که سر راه کنسولهای هک شده نسل قبل وجود داشت. تا اینجای کار، وضعیت هک کنسول پلیاستیشن ۴ ظاهرا در برزیل به این صورت پیش میرود. اما داستان هک پلیاستیشن ۴ در ایران چگونه است؟
بیشتر بخوانید: هک گیفت کارت
پلیاستیشن ۴ در ایران هم هک میشود، اما قابل اطمینان و کاربردی نیست!
برای اینکه بهتر در جریان قضیه قرار بگیریم، سری به بازار کنسولها و بازیهای تهران، میدان امام خمینی (توپخونه) زدیم. با پرس و جوهای مختلف بالاخره فهمیدیم که تکنسینها توپخونه به راههایی مشابه چیزی که در برزیل اتفاق افتاده دست پیدا کردند اما روشی کاربردی نیست. همین موضوع سبب شده تا هک پلیاستیشن ۴ همگی نشود. در ایران، روشی که انجام میشود به این صورت است که یک آیسی به بورد اصلی کنسول متصل شده و با این روش، دستگاه را کلون یک دستگاه دیگر میکنند که حاوی بازی است. به این صورت دستگاه شما کپی دستگاه اصلی میشود و بازیهای داخل آن (که به صورت دیجیتالی خریداری شدهاند) برای شما هم اجرا میشود. اما این کار چند مانع بسیار مهم دارد که عملا استفاده از آن را محدود و غیرکاربردی میکند:
امکان بازی آنلاین و اتصال به شبکه پلیاستیشن وجود ندارد.
اگر هم قصد اتصال آنلاین داشته باشید نباید هر دو دستگاه مشابه در یک زمان به شبکه متصل شوند.
کلون ساختن چند دستگاه از یک دستگاه باعث میشود که نتوان به طور کل کنترلی روی همه کاربران داشت و احتمال این که دو دستگاه به طور همزمان اتصال آنلاین برقرار کنند زیاد است. در صورت وقوع این اتفاق، تمامی کنسولهای کلون شده و کنسول اصلی توسط سونی مسدود و غیرقابل استفاده میشوند.
برای اضافه کردن بازی جدید، دوباره باید دستگاه مرجوع، کل حافظهی آن پاک شود و کلیه پروسهی کلون سازی از اول انجام شود.
همانطور که متوجه شدید، این روش هک اصلا توصیه نمیشود و اگر احیانا در مواجه با کسانی قرار گرفتید که میتوانند دستگاه پلیاستیشن ۴ را هک کنند، به طور حتم همین روش غیرکاربردی است. مدتی است که برخی مراکز تعمیر و فروش کنسول با تبلیغات گسترده از هک کنسول پلیاستیشن ۴ گفتهاند و عمدتا هزینههای زیادی را دریافت میکنند و حتی به وعدهی هک، از متقاضیان میخواهند کنسول خود را برای آنها بفرستند. توصیه میکنیم گول این تبلیغات و وعدهها را نخورید چون هیچ هک کاربردی برای پلیاستیشن ۴ در کار نیست.
آیا روش اشتراک گذاری حساب کاربری (اکانت شرینگ) مطمئن است؟
حتما شما هم در گروهها و شبکههای اجتماعی مختلف تبلیغاتی دیدید که مثلا فروش اکانت ظرفیت ۲ یا ۳ و از این دست چیزها. مدتی هست که برخی راهها برای خرید بازی با هزینهی کمتر از طریق فروش حسابهای کاربری اشتراکی باب شده که در این میان حتی حسابهای کاربری با قیمت پایین و تعداد بازیهای بالا دیده میشوند که بیشتر غیرقانونی و دزدی هستند. این حسابهای کاربری هک شده، از اطمینان بسیار پایینی برخوردار هستند و امکان اینکه توسط سونی شناسایی بشوند بالا است. البته بیشتر فروشندههای این حسابهای کاربری تضمین میکنند که بن و تشخیصی از سونی در کار نیست و اگر هم باشد، در حسابهای کاربری کانادایی بسیار کم است. با این حال طی تحقیقاتی که داشتیم متوجه شدیم که این روش و ادعاها هم قابل اعتماد نیست. در مجموع، هنوز هیچ راه حل صد درصدی و کاملا مطمئن برای هک کنسول پلیاستیشن ۴ و استفاده از بازیهای آن با کمترین هزینه وجود ندارد و همهی راههایی که توسط فروشندگان و تعمیرکارها پیشنهاد میشود، قابل اطمینان نیستند. اگر به سلامت کنسول خود اهمیت میدهید بهتر است از روشهای هک دور شوید.
منبع: GIFTCARDBAZ
برای خرید انواع گیفت کارتهای PSN و Xbox Live به صفحه اصلی وبسایت ما مراجعه کنید.