به کمک رسانه های همکار سعی بر پوشش کامل مطالب سایت گرفته ایم . در این قسمت سعی بر این است که به شما همکاران ، دوستان و مخاطبان سایت به اطلاع برسانیم که تعدادی مطالب سایت از وبسایت های فعال و رسانه های همکار گرفته و با رعایت حقوق کپی رایت منشتر می گیرد.

رسانه های همکار
وبسایت دیجی کالا مگ
وبسایت ناسا
در صورتی که رسانه شما هم مطالب با ارزشی تولید می کنید به پشتیبانی سایت ایمیل بزنید تا در لیست قرار بگیرید .
هنگامی که در فرایندهای تولید و انتشار اطلاعات در حوزه رسانه، صحبت از محتوا به میان بیاید، منظور این است که اطلاعات مبادله شده چه ارزشی را در زمینههای مختلف برای کاربر نهایی یا مخاطب ایجاد خواهد کرد. محتوا را میتوان توسط انواع رسانههایی همچون متن، تصویر، صوت، ویدئو، اینترنت، تلویزیون یا حتی تئاتری که به صورت زنده اجرا میشود، منتقل کرد. از لغت محتوا برای شناسایی و معرفی قالبهای مختلفی که اطلاعات به خود میگیرد، استفاده میشود و به محتوا به عنوان مؤلفه تغییرپذیری از رسانه که به آن ارزش افزوده میدهد، نگاه میشود.
تأثیرات تکنولوژی بر روی محتوا
فناوریهای تولید و انتقال رسانه، میتوانند قالبها و انواع محتوا را با نوآوری، ترکیب و … تغییر دهند تا نیازهای جدید برای مخاطبین مختلف را تأمین کنند. مثلاً اینفوگرافیک نوعی رسانه جدید است که محتوای متنی و تصویری (و گاهی اوقات، لینکها و دستورهای HTML) را با هم ترکیب کرده و به مخاطب منتقل میکند.
گاهی اوقات در خلال همین تغییرات و توسعهها، ارزشهای مهم و بزرگی برای محتوا ایجاد میشود. مثلاً در مقاله هفت فاکتور اساسی در رابط کاربری تجارت الکترونیکی ذکر شده است که برخی انواع محتوا، دارای طول عمر محدود هستند و این مطلب نشان میدهد که تغییر در فناوری، تأثیرات مهمی بر روی محتوا دارد تا حدی که سودمندی محتوای منتقل شده، ممکن است فقط چند ساعت یا چند روز دوام داشته باشد و پس از آن، محتوا کارآمد و سودمند نباشد.
در دنیای امروز، تأکیدی که بر سرعت انتشار محتوا، نحوه استفاده مجدد و اقتباس از محتوا، در دسترس بودن محتوا در گسترهای وسیع و مواردی از این دست وجود دارد، از تأکید برای تولید محتوای جدید پیشی گرفته است. به این معنا که برای مؤلفین و ناشران یک محتوای اصیل و بکر، اهمیت انتشار گسترده و سریع محتوا، بیش از اهمیت این موضوع است که محتوا صرفاً تولید شود.
به زبان دیگر، محتوایی که تولید شود، اما در سطح وسیع منتشر و دیده نشود، کارآمد نیست؛ که البته استثناءهایی نیز در این زمینه وجود دارد. مثلاً محتوای امنیتی که برای دولتها اهمیت دارد، محتوای فوق تخصصی که مخاطبین آن عموم مردم نیستند، محتوایی شخصی که جزو حریم خصوصی افراد محسوب میشود و… .
به همین دلیل است که میبینیم برخی از شرکتهایی که سابقاً بر روی انتشار کتب فعالیت میکردند، اکنون بر روی پایگاههای دادهٔ غولآسا و پرتالهای اطلاعرسانی عظیم و انتشار محتوا در وب فعالیت میکنند تا محتوای موجود در منابع متعدد را از طریق کانالهای ارتباطی و رسانههای نوین، به سرعت در اختیار انبوه مخاطبان در سراسر دنیا، بگذارند.