ما در این مقاله قصد داریم برخی از بهترین هدست های بی سیم مناسب بازی را به شما معرفی کنیم که ویژگیهایی نظیر باتری خوب، ارتباط بیسیم بینقص، کیفیت صدای خوب و مهمتر از همه، قیمت خوب را دارند.خریداری یک هدست ب یسیم خوب برای بازی کردن نه تنها کیفیت صدای خوب در بازیها را تضمین میکند، بلکه باعث میشود تا هیچوقت نگران آن سیمهای بلند دستوپاگیر نباشید.
هدستهای گیمینگ بیسیم معمولا نیاز بسیاری از افراد را برطرف میکنند، اما افرادی که تمرکز اصلیشان روی موسیقی است و نیازمند خریداری هدست مناسب موسیقی هستند، بهتر است انتخابهای دیگری را در نظر بگیرند.
بهترین هدست های بی سیم مناسب بازی
۷ – Sennheiser GSP 370

- قطر درایو: ۵۰ میلیمتر از جنس نئودیمیم
- باتری: تا ۱۰۰ ساعت
- پاسخ فرکانسی: ۲۰۰۰۰-۲۰ هرتز
- امپدانس: ۲۸ اهم
- میکروفون: دارد
- دکمههای کنترل روی هدست: دارد
- وزن: ۲۸۵ گرم
هدست Sennheiser GSP 370 در واقع نسخه کوچکتر Sennheiser GSP 670 است. در حالی که خیلی از ویژگیهای چشمگیر GSP 670 را ندارد، همچنان بیس عمیقی را ارائه میدهد که در هدستهای گیمینگ در این قیمت بهترین است.
شاید چشمگیرترین ویژگی GSP 370 باتری ۱۰۰ ساعتی آن باشد که تقریبا پنج برابر از تمامی هدستهای دیگر در این لیست است. اینکه نیاز باشد هدست خود را تنها چند بار در ماه شارژ کنید قطعا یک ویژگی منحصربهفرد است که در خیلی از هدستهای دیگر پیدا نمیشود.
درباره نقصهای هدست GSP 370 میتوان به میکروفون بیکیفیت آن اشاره کرد. پس اگر قصد داری صدایی واضح و شفاف داشته باشید، حتما خریداری یک میکروفون جداگانه را در نظر بگیرید.
۶ – Razer Nari Ultimate

- قطر درایو: ۵۰ میلیمتر از جنس نئودیمیم
- باتری: تا ۲۰ ساعت
- پاسخ فرکانسی: ۲۰۰۰۰-۲۰ هرتز
- امپدانس: ۳۲ اهم
- میکروفون: دارد
- وزن: ۴۳۱ گرم
در ابتدا قرار نبود محصولی از شرکت Razer در لیست قرار بگیرد. اما Nari Ultimate یک ویژگی منحصربهفرد دارد: LoFelt L5 Haptic Drivers. این ویژگی باعث ایجاد لرزشی میشود که دامنه گستردهای از فرکانسها شامل آن هستند و این لرزشها حس طبیعی و سادهای را به هنگام تشکیل صداهای بلند القا میکنند.
همچنین از بسیاری از ویژگیهای نرمافزاری مانند تغییر عملکرد کلیدها پشتیبانی میکند. اسکرول تنظیم صدا و دکمه غیرفعال کردن میکروفون روی هدست تعبیه شده است. پشتیبانی بیسیم این هدست یکی از نقاط ضعف آن است. زیرا که تنها توسط پلی استیشن ۴ و رایانههای شخصی پشتیبانی میشود و افرادی که ایکس باکس یا نینتندو سوییچ دارند باید از کابل برای اتصال این هدست به دسته استفاده کنند.
۵ – Corsair Virtuoso RGB Wireless SE

- قطر درایو: ۵۰ میلیمتر
- باتری: تا ۲۰ ساعت
- پاسخ فرکانسی: ۴۰۰۰۰-۲۰ هرتز
- امپدانس: ۳۲ اهم
- میکروفون: (قابل جداسازی است)
- وزن: ۳۶۰ گرم
این واقعیت را نمیتوان انکار که اغلب هدستهای گیمینگ دارای ظواهر عجیب و غریبی هستند. هرچند که هدست Corsair Virtuoso RGB Wireless SE بسیار مشابه هدستهای مناسب موسیقی است و از زبان طراحی هدستهای غولپیکر گیمینگ پیروی نمیکند.
اولین چیزی که هنگام استفاده از این هدست توجه شما را جلب میکند، جزئیات بالای آن در طراحی است. همچنین باتری این هدست تا حدود ۲۰ ساعت دوام دارد. با وجود اینکه این هدست بیس مناسبی برای گوش دادن به آهنگ ندارد اما ماجرا برای بازی کردن کمی متفاوت است؛ زیرا هنگام بازی نیاز آنچنانیای به بیس نیست. صدای ۸ کاناله (۷٫۱ Surround) این هدست در بازیهای اولشخص شوتر به خوبی عمل میکند و میکروفون آن (که جدا هم میشود) یکی از بهترین میکروفونها میان هدستهای گیمینگ است.
۴ – Steelseries Arctis Pro Wireless

- قطر درایو: ۴۰ میلیمتر نئودیمیم
- باتری: تا ۱۰ ساعت
- پاسخ فرکانسی: ۴۰۰۰۰-۱۰ هرتز
- امپدانس: ۳۲ اهم
- میکروفون: دارد
- وزن: ۳۷۵ گرم
Arctis Pro Wireless در واقع یک نسخه بهبودیافته Steelseries 800 است و ویژگیهای بسیار مشابهی دارد. طراحی Arctis مقداری ظریف و شیکتر است و کیفیت صدای بسیار خوبی را ارائه میدهد. این هدست همراه با یک شارژر باتری عرضه میشود. عوض کردن باتری قدیمی با یک باتری جدید چندان کار سختی نیست و هر باتری تا ۹ ساعت پاسخگو است. این هدست به راجتی به گوشیهای هوشمند وصل میشود. کیفیت صدای آن بسیار نزدیک به سری ۷ هدستهای Steelseries است . حتی نسبت به آن بهبودهایی یافته است.
۳ – Sennheiser GSP 670

- قطر درایو: نئودیمیم آهنربایی
- باتری: تا ۱۸ ساعت
- پاسخ فرکانسی: ۲۳۰۰۰-۱۰ هرتز
- امپدانس: ۲۸ اهم
- میکروفون: دارد (قابل جداسازی است)
- وزن: ۳۹۸ گرم
شرکت Sennheiser به خاطر محصولات صوتی باکیفیتش معروف است و به لطف هدست GSP 600 در زمینه هدستهای گیمینگ نیز شناخته شده است. هدست GSP 670 نسخه بیسیم GSP 600 است. اتصال آن به وسیله بلوتوث یا آداپتور ۲.۴ گیگاهرتزی وای-فای صورت میگیرد. این هدست قادر است تا ۱۸ ساعت بدون شارژ کار کند.
طراحی عظیم این هدست ممکن است چندان دلنشین نباشد. لازم به ذکر است که این هدست از اغلب هدستهای گیمینگ نیز طراحی بزرگتری دارد. با این حال این هدست بسیار راحت است و حتی در بازههای طولانی مدت نیز اذیتتان نمیکند.
یکی دیگر از نقاط قوت GSP 670 کیفیت صدای بینظیر آن است. حتی برای افرادی که به دنبال هدستی مناسب موسیقی هستند، این هدست میتواند نیازهای آنها را برطرف کند. بین تمام هدستهای معرفی شده در این لیست، GSP 670 بهترین کیفیت صدا را دارد.
۲ – Corsair HS70

- قطر درایو: ۵۰ میلیمتر
- باتری: تا ۱۶ ساعت
- پاسخ فرکانسی: ۲۰۰۰۰-۲۰ هرتز
- امپدانس: ۳۲ اهم
- میکروفون: دارد (قابل جداسازی است)
- وزن: ۳۳۰ گرم
هدست Corsair HS70 یکی از بهترین هدستهای ارزانقیمت بازار است. شرکت Corsair در ارائه یک محصول باکیفیت و در عین حال ارزان بهترین عملکرد را داشته است. کیفیت صدا یکی از مهمترین ویژگیهای این هدست است و انعطافپذیری بالایی دارد. درایورها جوری تنظیم شدهاند که هنگام خارج شدن از بازی و پخش موسیقی صدای متفاوتی از هدست دریافت میکنید که مناسب موسیقی است. کیفیت ساخت این هدست متناسب با قیمت آن بسیار خوب است و برای سالها میتواند دوام داشته باشد.
۱ – Steelseries Arctis 7

- قطر درایو: ۴۰ میلیمتر از جنس نئودیمیم
- باتری: تا ۲۴ ساعت
- پاسخ فرکانسی: ۲۰۰۰۰-۲۰ هرتز
- امپدانس: ۳۲ اهم
- میکروفون: دارد
- وزن: ۳۷۵ گرم
هنگام گوش سپردن با هدست Arctis 7، هیچگونه از آن مصنوعات صوتی که در طول تاریخ باعث خراب شدن نام هدستهای بیسیم شدهاند را احساس نخواهید کرد. صدای این هدست بسیار طبیعی و شفاف است. باتری آن میتواند تا بیش از ۲۰ ساعت دوام داشته باشد و پس از سالهای استفاده دائم، کیفیت خود را از دست نمیدهد. تمامی این ویژگیها با توجه به قیمت این هدست فوقالعادهاند.
ممکن است پس از استفاده طولانی، هدبند آن کمی شل شود و احساس راحتیای که در ابتدا داشته است را از دست بدهد. هرچند که هدبند آن قابل تعویض است. اسکرول تنظیم صدا، کلید غیرفعال کردن میکروفون و تنظیم صدای گیمچت و بازی به همراه کلید خاموش و روشن هدست روی این هدست قرار گرفتهاند. میکروفون آن ممکن است صدای بلندی را منتقل نکند، اما همچنان به خوبی قابل استفاده است.

