شرکت یوبیسافت (Ubisoft) بهروزرسان جدیدی برای بازی Assassin’s Creed Odyssey منتشر کرد. حجم این بهروزرسان برروی کنسولهای پلیاستیشن ۴ و اکسباکس وان حدود ۶ گیگابایت و برروی رایانههای شخصی حدود ۵٫۶ گیگابایت است.

این بهروزرسان جدید از آخرین بستهی الحاقی بازی یعنی The Judgement of Atlantis پشتیبانی میکند. علاوه بر این، از محتوای رایگان و قابل دانلود Lost Tales of Greece نیز پشتیبانی خواهد کرد. از دیگر تغییرات در این بهروزرسان میتوان به رفع باگها در برخی ماموریتها، رابط کاربری، گیمپلی بازی و… اشاره کرد.
بازی اساسین کرید اودیسی در حال حاضر برروی کنسولهای اکسباکس وان، پلیاستیشن ۴ و پلتفرم رایانههای شخصی در دسترس است.
یوبیسافت نیاز خاصی نداشت که چارچوب سری Assassin’s Creed را تغییر دهد، آن هم تغییری به اندازه تغییر سبک بازی! آنها همواره و در اغلب سال ها یک نسخه از این سری را عرضه می کردند و خیلی هم خوب می فروخت و آخرین نسخه یعنی Origins هم از نظر منتقدین عالی عمل کرد و باز هم موفقیت آمیز بود. پس نیاز خاصی به این نبود که یوبیسافت بخواهد به ساختار سری دست بزند و در حالتی که فقط به فکر سود و موفقیت هر ساله اش بود، می توانست یک بازی حدید سری را به راحتی امسال هم عرضه کند. اما یوبیسافت نشان داد که اصلا ترسی از ریسک و تغییر دادن ندارد، حتی اگر بزرگترین و محبوب ترین فرنچایزش یعنی Assassin’s Creed را از یک اکشن ماجرایی به قالب اکشن نقش آفرینی ببرد و این برای من به شخصه بسیار قابل احترام و ارزشمند است زیرا نشان می دهد یوبیسافت با این که احتمال می دهد منتقدین بیایند بگویند چرا بازی از ریشه هایش دور شده و طرفداران واکنش نشان دهند و .. ولی باز هم ریسک را انجام داد و بازی جدید این سری یعنی Assassin’s Creed: Odyssey را رسما به عنوان یک بازی نقش آفرینی برای اولین بار در تاریخ این سری معرفی کرد در حالی که می توانست یک بار دیگر روند موفقیت Origins را تکرار کند و ضعف هایش را هم بهبود ببخشد و هم متای بهتری کسب کند و هم طرفداران را با یک اساسین عالی در یونان باستان روبرو نماید. اما این چیزی نبود که یوبیسافت می خواست و این شرکت قصد انجام تغییرات بزرگتری را داشت تا حتی امتحان کند و ببیند که آیا می تواند طرفداران نقش آفرینی را نیز به این بازی جذب کند و آیا اصلا تم Assassin’s Creed در زمینه نقش آفرینی جواب می دهد یا خیر.

